Van een partijtje zonder franje naar een knalfeest met champagne

Uiteraard is elk evenement anders, wij denken dan ook graag met u mee om de bubbels helemaal op uw specifieke wensen af te stemmen. Niks is te gek! Om u toch alvast een idee te geven van onze prijzen en mogelijkheden:

  • Voor slechts €350,- (incl. BTW) of €375,- (zakelijk tarief) is onze trailer een volledig dagdeel in te huren. Hiermee kunnen wij (zeer) grote gezelschappen van bubbels en andere drankjes voorzien. Voor de wat kleinere gezelschappen hebben wij echter ook een vintage champagnebakfiets tot onze beschikking. Verder vragen wij €22,50 per bedienend persoon per uur
  • Voor de bubbels rekenen wij vervolgens een zeer zachte prijs per fles. Ons assortiment bevat bubbels in iedere prijsklasse dus u kunt dit zo gek maken als u zelf wilt!
  • Bovendien serveren wij ook verse cocktails en andere drankjes vanuit onze mobiele bar. Zo schenken wij biertjes, wijnen, frisdranken en sapjes (uit glazen flesjes met vintage rietjes) voor slechts €1,75 per consumptie of een vast bedrag per persoon. Dit gehele assortiment is bij ons tevens biologisch verkrijgbaar
  • Ook is het mogelijk om een lekker en passend hapje bij de bubbels te laten serveren door ons. Op chique met oesters? Toch liever wat zoets met aardbeien vanuit de enige echte aardbeienboom of cupcakes? Iets stevigers in de vorm van belegde stokbroodjes of culinaire hapjes? Dit kan allemaal bij ons!

Hiernaast zijn onze mogelijkheden ondergebracht in drie suggesties:

Mobiele bar met stijl huren

Gewoon Bubbels

‘Gewoon’ op zoek naar een leuke manier om de bubbels te laten serveren? Uw gasten worden door ons getrakteerd op één of meerdere glaasjes champagne vanuit onze mobiele champagnebar of bubbelsbakfiets. Uiteraard worden deze op stijlvolle wijze geserveerd, indien gewenst met bellenblazer.

wij komen langs met onze vintage trailerwij serveren één of enkele glazen champagnewij nemen een bellenblazer mee voor de extra bubbels

Buitengewoon Bubbels

Toch op zoek naar nét dat beetje extra? Naast onze bubbels kunnen wij de gasten koude biertjes, wijnen, frisdranken & sapjes aanbieden. Ook serveren wij diverse met liefde bereide cocktails op locatie. Of het nou gaat om Scroppino met vers citroensorbet ijs, de lekkerste Hugo met een blaadje munt of ter plekke gemixte Apperol Spritz met een schijfje sinaasappel, wij draaien er onze hand niet voor om!

wij komen langs met onze vintage trailerwij serveren één of enkele glazen champagnewij nemen een bellenblazer mee voor de extra bubbelswij verzorgen bier, wijn & frisjesgin-tonic of Aperol Spritz?

Buitensporig Bubbels

Alles uit de kast voor uw evenement? Wij serveren in dit geval niet alleen champagne en/of andere drankjes op locatie, maar zorgen ook voor een bijzondere fotoshoot op de rode loper bij onze trailer om de gasten als VIPs te ontvangen. Onze accessoires en bellenblazer geven de foto’s bovendien een extra feestelijk tintje mee. Deze koninklijke behandeling zullen uw gasten vermoedelijk niet snel vergeten.

wij komen langs met onze vintage trailerwij serveren één of enkele glazen champagnewij nemen een bellenblazer mee voor de extra bubbelswij verzorgen een stijlvolle fotoshootVoor de fotoshoot nemen wij allerlei leuke accessoires meeDe gehele avond verzorgen wij bubbels en/of andere dranken
bruiloft met champagne toast op huwelijk

beren op de weg? Wij lossen het graag op

Een combinatie van de bovenstaande arrangementen of een volledig biologisch arrangement behoort ook tot de mogelijkheden. Verder spelen wij graag flexibel in op leuke & bijzondere ideeën, dus mocht u iets in gedachten hebben dat niet op de kaart staat dan horen wij het graag…

Hebt u het merendeel van de catering al geregeld? Geen probleem! Laat het cateringbedrijf (eventueel via ons) gewoon weten dat u een mobiele champagnebar laat komen om uw evenement nét dat beetje extra glans te geven. Zelfs het uitserveren van (uw) hapjes behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Gaat het niet lukken om onze trailer gezien de afmetingen (5 meter lang en 2.6 meter hoog) op de locatie te manoeuvreren? Ook dit hoeft geen probleem te zijn. Met onze compleet gerenoveerde champagnebakfiets fietsen we overal naar binnen! Bovendien toveren we in no-time elk kantoorpand om tot een sfeervolle feestlocatie, want uiteraard verschijnt onze bakfiets stijlvol aangekleed en met de nodige toeters en bellen bij u voor de deur. Denk hierbij aan een grote parasol ter overkapping, statafels, muziek, passende kledij en vintage accessoires om het hélemaal af te maken.

Mobiele champagnebar trailer of bakfiets huren

Ons assortiment bubbels

Wij werken met een breed assortiment aan champagnes en buitengewone bubbels. Voor elke smaak en prijsklasse hebben wij een passend alternatief! Neem dus gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf of een champagneadvies op maat.

Eén van onze favorieten is het (enige) Nederlandse champagnemerk Bruut Champagne. Deze flessen hebben een geweldig design, maar belangrijker nog; de champagne is van uitstekende kwaliteit. Rechtstreeks uit de champagnestreek.

Een ander champagnemerk waar wij graag mee werken is Törley. Zij maken onder meer de met meerdere awards bekroonde Bubbels van Budapest; wel de echte smaak van champagne, maar deze Hongaarse bubbels zijn wat zachter van prijs. Bij bruiloften valt daarnaast ook de rosé variant van deze bubbels heel goed in de smaak.

Graag wat exclusiever? Gerenommeerde champagnehuizen als Moët & Chandon en Louis Roederer hebben wij eveneens in ons assortiment. Tóch liever een buitengewone Prosecco of Cava? Ook in deze lagere prijsklasse hebben wij een aantal heerlijke bubbels voor u klaar staan.

Foodtruck Bar Cocktails op een bruiloft

Buitengewoon Bubbels van Budapest Bruut Champagne

biologisch toch?!

Biologisch eten is inmiddels behoorlijk ingeburgerd, maar biologisch drinken is wat ons betreft nét zo waardevol. Daarom is het nu ook mogelijk om ons biologische champagne of bubbels te laten serveren. Deze bubbels zijn puur natuur en dus geproduceerd zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen.

Naast onze bubbels kunnen wij zelfs een volledig biologisch drankenarrangement (bieren/wijnen/fris/sapjes) samenstellen. Vraag ons dus gerust naar de biologische mogelijkheden zodat wij met een passend voorstel kunnen komen. Dat is pas verantwoord genieten!