Onze bubbels komen naar u toe deze winter

Buitengewoon Bubbels is een eigenzinnige champagnebar met stijl. Wij schenken onze bubbels, cocktails, bieren, wijntjes en frisjes op iedere locatie, terwijl u onze retro trailer kunt bewonderen. Met onze mobiele bar streven we ernaar om de exclusiviteit en feestelijkheid van bubbels en cocktails te combineren met de ongedwongenheid en de persoonlijke touch van een ‘foodtruck’. In de zomer schenken wij op bijzondere bruiloften en tuinfeesten in festivalstijl, in de wintermaanden gaan wij indoor gelegenheden zoals bedrijfsfeesten en kerstborrels af. Dit is mogelijk voor zowel intieme gezelschappen als grote groepen tot maar liefst 800 personen; onze trailer deinst nergens voor terug!

Dus bent u op zoek naar een fraaie eye catcher bij een feestelijke gelegenheid en wilt u de gasten verrassen met een vorstelijke ontvangst? Dan zou onze mobiele champagnebar óf een van onze vintage champagnebakfietsen wel eens precies kunnen zijn wat u zoekt…

great gatsby feest retro stijl

Uw gasten op een troon met Buitengewoon

Buitengewoon Bubbels zorgt voor de bubbels en de looks op bruiloften, bedrijfsevenementen, recepties, kerst- en nieuwjaarsborrels, VrijMiBo’s en andere feestelijke gelegenheden. Wij schenken een met zorg geselecteerd assortiment aan champagnes, cava’s en prosecco’s. Daarnaast shaken wij bijzonder aangename cocktails en ook de bieren/wijnen/frisjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Dit is mogelijk op iedere locatie in Nederland en België, onze trailer en champagnebakfietsen gaan graag mee op reis!

Buitengewoon Bubbels staat voor kwaliteit & exclusiviteit, zonder uit de hoogte te doen. Smaakvol zonder dikdoenerij.

Wat maakt onze bubbels nou zo buitengewoon?

Om te beginnen is onze Amerikaanse retro trailer een spectaculaire en unieke binnenkomer. Deze geeft uw feestlocatie nét dat extra beetje zwier & stijl.

Bovendien zijn we méér dan bubbels alleen. Het is bij ons ook mogelijk om de happening te verfraaien met een fotoshoot bij de trailer. Als ware VIP’s worden de gasten bij binnenkomst in groepjes op de gevoelige plaat vastgelegd. De foto’s worden ter plekke afgedrukt en zijn indien gewenst direct beschikbaar om te delen op Facebook en Twitter.

Om het geheel af te maken zorgen wij voor een enorme bellenblazer naast de trailer. Daar wordt toch iederéén vrolijk van?

bubbelbus bar op wielen bruiloft champagne