Het begint met bubbels…

Op zoek naar de lekkerste en meest stijlvolle bubbels of champagne? Buitengewoon Bubbels staat voor u klaar! Voor elke smaak en prijsklasse hebben wij een passend alternatief. Neem dus gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf en een champagneadvies op maat.

Een van onze huischampagnes is het (enige) Nederlandse champagnemerk Bruut Champagne. Deze flessen hebben een geweldig design en belangrijker nog; de champagne is van uitstekende kwaliteit. Rechtstreeks uit de champagnestreek. Omdat Bruut Champagne een van onze huismerken is kunnen wij deze bovendien tegen een zeer scherpe prijs schenken.

Een ander champagnemerk waar wij graag mee werken is Törley. Zij maken de met meerdere awards bekroonde Bubbels van Budapest. Dat is wél de echte smaak van champagne, maar deze Hongaarse bubbels zijn wat zachter van prijs.

Graag wat exclusiever of traditioneler? Gerenommeerde champagnehuizen als Moët & Chandon en Louis Roederer mogen uiteraard niet ontbreken in ons assortiment. Toch liever een buitengewone Prosecco of Cava? Ook in deze lagere prijsklasse hebben wij een aantal heerlijke bubbels voor u klaar staan. Tot bubbels!

 
Wat mag dat kosten?
Uiteraard is elk evenement anders, wij denken dan ook graag met u mee om de bubbels en/of andere dranken helemaal op uw specifieke wensen af te stemmen. Niks is te gek! Om u toch alvast een idee te geven van onze prijzen en mogelijkheden:

  • Voor slechts €350,- (incl. BTW) of €375,- (zakelijk tarief) is onze trailer een volledig dagdeel in te huren Voor de wat kleinere gezelschappen hebben wij ook een vintage champagnebakfiets tot onze beschikking
  • Voor de bubbels rekenen wij vervolgens een zeer zachte prijs per fles. Ons assortiment bevat bubbels in iedere prijsklasse dus u kunt dit zo gek maken als u zelf wilt!
  • Wij vragen €22,50 per bedienend persoon per uur
  • Bovendien serveren wij ook verse cocktails en andere drankjes vanuit onze mobiele bar. Zo schenken wij biertjes, wijnen, frisdranken en sapjes (uit glazen flesjes met vintage rietjes) voor slechts €1,25 per consumptie of een vast bedrag per persoon. Dit gehele assortiment is bij ons tevens biologisch verkrijgbaar
  • Ook is het mogelijk om een lekker hapje bij de bubbels te laten serveren vanuit onze trailer of vanuit een fraaie retro bakfiets. Gaat u voor chique met oesters? Misschien liever wat zoeter met cupcakes of een aardbeitje uit de enige echte aardbeienboom? Of toch liever iets steviger in de vorm van ambachtelijke hotdogs? Dit is allemaal mogelijk bij ons! Vraag gerust eens naar de mogelijkheden via onze contactpagina