Audio Wave
Je ervaart het beter met geluid

Mobiele champagne bar om te toosten op het nieuwe jaar

Champagnebar uitzicht over feest

Een gloednieuw jaar staat voor de deur. Nieuwe ronde, nieuwe kansen… Een ideaal moment om samen met collega’s te proosten op de zaak en op elkaar. Buitengewoon Bubbels heeft een aantal bijzondere sfeermakers in huis voor nieuwjaarsrecepties; onze glimmende trailer en onze volledig gerestaureerde champagnebakfietsen.

Onze Airstream trailer is compleet uitgerust als mobiele bar en kan dus grote groepen gasten van bubbels, cocktails, en/of bier/wijn/frisjes voorzien. Deze mobiele bar komt tijdens de kerst- of nieuwjaarsborrels bovendien stijlvol aangekleed en inclusief statafels en achtergrondmuziek op locatie. Hiermee is de wow-factor gegarandeerd!

Voor iets kleinere gelegenheden of een andere uitstraling staan onze vintage champagnebakfietsen paraat. Het voordeel van onze bakfietsen is dat ze overal naar binnen fietsen en binnen no-time elk kantoorpand en elke loods hebben omgetoverd tot een sfeervolle indoor borrellocatie. Want uiteraard komt ook onze bakfiets stijlvol aangekleed en met de nodige toeters en bellen op locatie. Denk hierbij aan een grote parasol ter overkapping, statafels, muziek, passende kledij en vintage accessoires om het helemaal af te maken.

En voor de prijs hoeft u het ook niet te laten… Vanaf €18,- per persoon (afhankelijk van het aantal gasten en de tijden) is het bij ons al mogelijk om een geheel verzorgde en stijlvolle nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrel te boeken, uiteraard geldt dit ook voor oudejaarsrecepties en kerstborrels.


Wat is er allemaal inbegrepen voor dit bedrag?

  • Onze vintage champagnebakfiets óf onze tot mobiele bar omgevormde trailer, de keuze is aan u
  • Een toostmoment met een glaasje bubbels of een mok glühwein
  • Een gezellige borrel waarin wij bieren, wijnen en non-alcoholische dranken serveren
  • Stijlvolle bediening door 2 personen

Wij komen door heel Nederland en België, onze trailer en bakfietsen deinzen nergens voor terug! De borrel of receptie kan dus op een binnenplaats, in een loods, of gewoon in het kantoorpand zelf plaatsvinden. Neem voor meer informatie of een gedetailleerde prijsopgaaf gerust contact met ons op via onze contactpagina. Tot bubbels!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.