Audio Wave
Je ervaart het beter met geluid

Arrangementen Buitengewoon Bubbels

Buitengewoon Bubbels Retro Trailer Op Locatie

Bruisend maatwerk

Uiteraard is ieder evenement of feest weer anders. Wij denken dan ook graag met je mee om Buitengewoon Bubbels op je specifieke wensen en budget af te stemmen. Waar ben je naar op zoek? Een sfeervolle retro bubbels foodtruck, vintage champagne bakfiets, een stijlvolle bier/ wijn/ fris bar of een chique mobiele proseccobar? Welke sfeer, decoratie of aankleding? Barbediening of rondlopende champagnedames/ -heren? En welke cocktail, champagne of bubbel past bij de smaak van je gasten, de gelegenheid en je portemonnee?

Brainstormen of een voorstel op maat? We helpen je graag. Maar als je eerst een idee wilt krijgen van onze prijzen of arrangementen, ook dat kan. We hebben een aantal mogelijkheden alvast voor je uitgewerkt.

Buitengewoon Bubbels Retro Trailer Op Locatie

Voorbeeld arrangementen

De arrangementen op deze pagina zijn voorbeelden. Onderaan de pagina staat een prijsvoorbeeld.

Arrangement: Bar en Bubbels

Niet alleen op zoek naar bubbels, maar ook naar een mooie pop-up eventbar voor andere drankjes? Onze trailer is volledig uitgerust als mobiele bar met veel koelruimte. Naast onze bubbels kunnen wij jullie gasten fris tapbier, wijn en frisdrank aanbieden. Ook serveren wij diverse met liefde bereide cocktails op locatie. Of het nou gaat om een frisse Mojito, de lekkerste Hugo met een blaadje munt of ter plekke gemixte Watermelon Cosmopolitan, wij draaien er onze hand niet voor om!

Mobiele evenementenbar

Arrangement: Gewoon Bubbels

Iets bijzonders te vieren en op zoek naar een stijlvolle mobiele bubbels bar? Oftewel een lekkere bubbel, niet per se champagne, tegen een schappelijke prijs. Bij dit arrangement schenken we een zeer goede Cava; wel de smaak van champagne, maar deze Spaanse bubbels zijn zachter van prijs. Bij bruiloften valt daarnaast ook de rosé variant van deze bubbels heel goed in de smaak.

 • Retro trailer op locatie
 • Bediening door 2 personen
 • Spaanse Cava
 • Luxe glaswerk en wij nemen de afwas mee naar huis
 • Sfeervolle decoratie rondom de trailer
 • Naar wens achtergrond muziek
Toosten met een mousserende wijn

Arrangement: Buitengewoon Bubbels

Vind je dat een champagnebar ook echt champagne moet serveren? Nou dat kan! En zelfs voor een zeer schappelijke prijs. Bij dit arrangement schenken we één van onze favorieten: het (enige) Nederlandse champagnemerk Bruut Champagne. Deze flessen hebben een geweldig design, maar belangrijker nog; de champagne is van uitstekende kwaliteit. Rechtstreeks uit de champagnestreek.

 • Retro trailer op locatie
 • Bediening door 2 personen
 • Bruut champagne
 • Luxe glaswerk en wij nemen de afwas mee naar huis
 • Sfeervolle decoratie rondom de trailer
 • Naar wens achtergrond muziek
Bruut is een Nederlands merk champagne

Zonder poeha, maar toch tot in de puntjes verzorgd

Onze retro trailer is uitgerust met wijnklimaat koelkasten zodat de champagne of bubbel op een goede temperatuur wordt geschonken. Daarnaast zal de bar mooie champagnekoelers en bijpassend glaswerk gebruiken. De serverende barvrouwen en/ of -mannen kleden zich in stijl. En voor de trailer wordt bijpassende decoratie geplaatst.

Arrangement: Buitensporig Bubbels

Wil je het graag exclusief en tot in de puntjes verzorgd? Bij dit arrangement schenken we alleen champagne van gerenommeerde, bekende champagnehuizen als Moët & Chandon, Veuve Clicquot, Piper-Heidsieck, Dom Perignon, Louis Roederer of Armand de Brignac. We zorgen voor stijlvol geklede rondlopende champagnedames/ -heren, ervaren bartenders, luxe koelers en de aankleding rondom de trailer is op topniveau.

 • Retro trailer op locatie
 • Bediening door 4 personen
 • Champagne en luxe koelers in overleg
 • Bijpassend kleine hapjes
 • Luxe glaswerk en wij nemen de afwas mee naar huis
 • Naar wens achtergrond muziek en sfeervol terras
Bedrijfsborrel met champagne

Andere wensen of ideeën? Leuk! Wij doen mee.

Een combinatie van de bovenstaande arrangementen, een specifiek thema, alleen maar een kort toastmoment, volledig biologisch champagne, een terras voor de trailer... het kan allemaal. We denken het graag met je uit en kunnen inspelen op jullie ideeën. Dus mocht je iets in gedachten hebben dat niet op de kaart staat dan horen wij het graag…

Wat kost het inhuren van een mobiele champagnebar?

De prijs van onze champagnebar op locatie is opgebouwd uit een zevental onderdelen. Dat zijn:

 1. huur van de mobiele bar (vanaf €150)
 2. gewenste aankleding en decoratie (vanaf €50)
 3. merk champagne dat je wilt schenken (vanaf €26 per fles)
 4. aantal glazen champagne dat je wilt laten serveren
 5. de gewenste datum en openingstijd van de bar (bediening vanaf €29,50 p.p./p.u.)
 6. reiskosten naar de locatie van je feest/ evenement (€0,92 p/km.).

Stel je wilt de vintage champagnebakfiets huren voor een toostmoment. Dat kost je €250,- Verder wil je voor 50 gasten een lekkere maar prettig geprijsde bubbel om te proosten. Het hoeft geen echte champagne te zijn. Ons advies is dan bijvoorbeeld een premium Cava voor €26,- per fles. Voor 50 gasten bestel je bijvoorbeeld 8 flessen wat je €208,- kost. Het opbouwen en afbreken van de bakfiets champagnebar kost zo'n anderhalf uur en het toostmoment wil je ongeveer een uur laten duren. Voor €29,50 per uur huur je een bartender en die is dus 2,5 uur bezig. Er komen altijd twee collega's. Dus aan personeelskosten ben je €147,50 kwijt. Stel dat tot slot de reiskosten nog zo'n €40,- bedragen. Dan huur je dus al voor minder dan €650,- een volledig verzorgde bubbels bakfiets op locatie.

Liever de opvallende Amerikaanse retro trailer? Extra bediening met stijlvol geklede champagnedames/ -heren? Een bar voor 3 uur in de avond. En voor je gasten echte champagne en liefst een extra glaasje per persoon. Dezelfde rekensom met andere getallen. De retro trailer kost je €450,-. Voor 100 gasten reserveren we 24 flessen Bruut champagne, totaal €1.100,-. Twee champagnedames en een real gentleman bartender voor 3 uur die avond plus opbouwtijd kosten €315,-. En de reiskosten zo'n €35,-. Oftewel voor €1.900,- heb je een unieke eyecatcher op locatie en schenk je 100 gasten echte champagne.

Benieuwd naar de prijs voor jouw feest of event? We denken graag met je mee. Vraag gerust om een offerte of bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 026 20 22 266.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.