Audio Wave
Je ervaart het beter met geluid

Buitengewoon Bubbels

Eigenzinnige champagnebar met stijl

"Hoe kunnen we de exclusiviteit en feestelijkheid van champagne combineren met de ongedwongenheid en de persoonlijke touch van een foodtruck?". Met een "bubbels foodtruck" bedachten Tom en Daan en ze lieten vervolgens een Amerikaanse retro trailer bouwen in Engeland... Inmiddels is Buitengewoon Bubbels onderdeel van Chasing Sunsets, maar verder is alles hetzelfde gebleven.

Sinds 2014 zorgen we met onze unieke mobiele barren voor een eyecatcher en de bubbels op bruiloften, bedrijfsevents, recepties, jubilea, tuinfeesten, gala's, borrels en andere bijzondere gelegenheden. Van kleine intieme bruiloft tot bedrijfsfeest met 800 bezoekers. Gegarandeerd met een goedgemutst team van professionele bartenders, sfeervolle aankleding en natuurlijk...bubbels. 

Sprankelend

Het is natuurlijk geen geheim dat we fan zijn van champagne. Maar dat wil niet zeggen dat we onze smaakpapillen andere bubbels onthouden. Met regelmaat proeven we mousserende wijnen uit verschillende landen. Van cava, crémant, prosecco, sekt, methode cap classique tot méthode traditionelle. Steeds op zoek naar mooie aanvullingen op ons assortiment. Want niet iedereen heeft dezelfde smaak en hetzelfde budget.

En omdat we in de praktijk merkte dat veel van onze gastheren het op prijs stelde dat we de volledige drankcatering uit handen namen, proeven we tegenwoordig van alles. Van cocktails & mocktails tot fruitsapjes. Ook als ze niet van druiven gemaakt zijn ;)

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.