Audio Wave
Je ervaart het beter met geluid

Buitengewoon Bubbels

de mooiste mobiele bar op jouw locatie

Ben je op zoek naar een fraaie eye catcher bij een feestelijke gelegenheid en wil je je gasten verrassen met een vorstelijk ontvangst? Dan zou onze bubbels foodtruck óf een van onze vintage champagnebakfietsen wel eens precies kunnen zijn wat je zoekt…

Bubbels trailer

Amerikaanse trailer

Glimmend, sfeervol en stralend! Zo wordt onze unieke retro trailer het vaakste beschreven. Een aanrader voor iedere feestlocatie waar voldoende ruimte is.

Bakfiets van Buitengewoon Bubbels

Vintage bakfiets

Liever iets kleiner uitpakken? Onze tot in de puntjes gerestaureerde bakfietsen zijn prachtige blikvangers voor kleinere  groepen.

+

Van cola tot cocktail. Van bubbel tot champagne.

met en zonder franje

Voor vrijwel iedere gelegenheid en prijsklasse hebben wij een passend alternatief! Neem dus gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave of een advies op maat.

Bubbels & champagne bar

Iets bijzonders te vieren en op zoek naar een stijlvolle mobiele champagne- of "bubbels" bar? Representatieve bediening schenkt in mooie glazen de lekkerste champagne, cava of prosecco.

Bubbels & champagne bar

Bubbels & mobiele bar

Van bronwater tot gekoelde frisdranken in flesjes met duurzame rietjes. Van (speciaal) bier tot sprankelende witte wijn. Spontane, ervaren barvrouwen en -mannen zorgen ervoor dat je gasten niets tekort komen. 

Bubbels & mobiele bar

Bubbels & cocktail bar

Vanuit onze mobiele bar serveren wij kleurrijke, smakelijke cocktails terwijl je wacht. Van Mojito’s tot Gin-Tonics en van Scroppino’s tot smurfencocktails voor de kids. Jij vraagt, wij shaken!

Bubbels & cocktail bar
+

Bubbels foodtruck & ....

aankleding, decoratie, muziek

De retro trailer, bubbelbus en vintage bakfiets zijn ware eyecatchers. Maar het kan nog completer! Muziekinstallatie met playlist, aanvullende hapjes, een bijpassende aardbeien boom, sfeervolle verlichting, bijpassend barmeubilair. We hebben de meest gevraagde extra's hieronder op een rij gezet. Maar heb je nog andere wensen, neem dan gerust contact met ons op.

Rode loper voor bubbels foodtruck

Rode loper

Altijd al een keer op de rode loper willen staan? Nu is je kans! Bestel hem bij je boeking en we rollen hem voor je uit. Vijf meter lang en eventueel afgezet met paaltjes en rode koorden.

Terras huren bij foodtruck

Terras met zitplekken

Met onze bijpassende tafels en stoelen toveren we bijna ieder locatie om tot een gezellig terras. Maar ook een eenvoudige opzet met alleen statafels is mogelijk. 

Bubbels foodtruck verlicht

Sfeerverlichting

Sprookjesachtig, stijlvol of gewoon gezellig. Zeker nadat de zon onder gaat, kunnen we met licht iedere gewenste sfeer creëren. Op het terras of zelfs op de dansvloer.

Bellenblazer bij champagnebar

Bellenblazer met heel bubbels

Bubbels in je hand en bellen in de lucht. Met onze bellenblazer voegen we nog meer sfeer toe. Van subtiel tot overweldigd. Van een handjevol tot 6.000 bellen per minuut.

Bijpassende hapjes

Door de specifieke zuren in mousserende wijnen zijn niet alle gerechten daarbij een succes. Samen met de Roaming Chefs hebben we een assortiment van kleine hapjes samengesteld die wel goed matchen. 

Aardbeienboom voor bij de champagne

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.