Audio Wave
Je ervaart het beter met geluid

Vintage champagne bakfiets

Champagne bakfiets

Buitengewoon bakfiets

In de jaren 50 en 60 werden er prachtige bakfietsen gemaakt. De bakker, de postbode, de ijscoman, allemaal trapte ze er lustig op los. Veel oude bakfietsen gingen verloren. Het onderstel en de bak van de fietsen is zwaar en geleidelijk werden ze vervangen door moderne, meer comfortabele transportmiddelen.

Maar de oude bakfietsen hebben "iets". Ze zien er prachtig uit en de vintage look zorgt van zichzelf voor sfeer. Bovendien zijn ze sterk en vaak nog best groot. Perfect eigenlijk voor een pop-up champagnebar op een kleiner event of als extra uitgiftepunt op een grotere feest locatie.

Champagne bakfiets

Veni, vidi, fietsie

Speciaal voor de wat kleinere gezelschappen, binnenlocaties of locaties die wat moeilijker te bereiken zijn hebben wij een aantal stijlvolle bakfietsen tot onze beschikking. Of u nou gaat voor een bijzonder toostmoment met bubbels, frisse cocktails of ‘gewoon’ bieren, wijnen & fris wil laten serveren; onze vintage bakfietsen komen op iedere locatie in Nederland en België!


Maar er is meer…
Uiteraard komen onze bakfietsen volledig aangekleed op locatie. Een aantal van onze mogelijkheden op een rij:

  • Onze gerestaureerde bakfietsen komen standaard met een stijlvolle zwarte parasol van 4 x 3 meter die als overkapping dient
  • Om het de gasten zo aangenaam mogelijk is het optioneel mogelijk om ons andere aankleding zoals een bijpassend terras, decoratie en extra parasols te verzorgen
  • Ook sfeervolle verlichting op en rondom de bakfiets is aanwezig. Eventueel is deze uit te breiden.
  • Onze bakfietsen komen bovendien met muzikale begeleiding om nét dat beetje extra sfeer te creëren tijdens de happening. Uiteraard passen we het volume en het soort muziek aan op de gelegenheid.
  • Om het plaatje helemaal compleet te maken komen wij zelf in een passende vintage stijl gekleed.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina op onze website voor een vrijblijvende prijsopgaaf op maat.

Champagne bakfiets

Op zoek naar een grotere champagne foodtruck?

Is een bakfiets te klein en zoek je naar een opvallende, grote eyecatcher? Geen enkel probleem. Onze American Retro trailer van Buitengewoon Bubbels is ruim 5 meter lang en 2,7 meter hoog. 

American trailer

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.